Spelen bij je thuis
#iedereenspeelmaker

Thuis spelen. De basis van een onvergetelijke kindertijd. Danspasjes oefenen voor de spiegel, een kamp van doeken onder de tafel, armbandjes maken, fietsen in de buurt, een knikkerbaan van de trap, putten graven, gezelschapsspelletjes, rollen over de grond, zelf mopjes maken, een boek lezen in pyjama…

Klinkt heerlijk en simpel. En toch… Toch is het als ouder vaak een zoektocht.

In onze themacursussen krijg je de inzichten die je nodig hebt om rijk en gevarieerd spelen te ondersteunen. In je eigen huis en tuin, bij je eigen (klein)kinderen.

Zo wordt #iedereenspeelmaker, ook jij!

Volg de online themacursussen

We geven je onze strafste tips - kort en krachtig. Met videolessen en concrete opdrachten kan je meteen aan de slag, op je eigen tempo. 
Binnenkort vind je hier deze thema's:

 • Speelmateriaal - op naar meer speelplezier bij je thuis!
 • Spelen bij je thuis ondersteunen - wat is je rol als ouder?

Ik wil op de wachtlijst

 

Facebookgroep
met speeltips en
tonnen inspiratie

 • Facebookgroep ‘speelideeën voor thuis’ 
  Speelidee? Gevonden! Onze Facebookgroep van en voor ouders. Boordevol uitgeteste speelideeën, als inspiratie voor kinderen en ouders. In 10 categorieën, waardoor je makkelijk kan zoeken. 

  Ontdek de inspirerende Facebookgroep

Ontvang onze
speeltips in
jouw mailbox

 • Speelse inspiratie op maat
  Wil je graag onze extra speeltips ontvangen, helemaal op maat van jou als (groot)ouder? Bezorg ons dan jouw e-mailadres. Wij nemen jou en je kinderen graag mee in ons verhaal en sturen jou boeiende inzichten, verrassende ideeën en speelinspiratie - met mondjesmaat! ;-)

  Ja, ik schrijf me in

Lezingen die je
blik verruimen en
waarin je de kracht
van het spelen
weer ontdekt

 • Lezingen voor ouders
  Overal in Vlaanderen geven we lezingen over de kracht en het belang van spelen. Helemaal op maat van ouders en grootouders. Verruim je blik, absorbeer de ideeën en vergroot het speelplezier van je (klein)kinderen.

  Woon je graag één van onze lezingen bij?
  Bekijk onze geplande lezingen


© 2020 Speelmakers CV - BTW BE 0689.927.742 - info@speelmakers.be - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Kom bij de Speelmakers-bende!

Vul je mailadres in en ontvang boeiend en speels nieuws van Speelmakers.