Uniek voor ouders

Thuis spelen. De basis van een onvergetelijke kindertijd. Danspasjes oefenen voor de spiegel, een kamp van doeken onder de tafel, armbandjes maken, fietsen in de buurt, een knikkerbaan van de trap, putten graven, gezelschapsspelletjes, rollen over de grond, zelf mopjes maken, een boek lezen in pyjama…

Klinkt heerlijk en simpel. En toch… Toch is het als ouder vaak een zoektocht.

 • Welk speelmateriaal is het leukst?
 • Hoe laat ik een peuter en kleuter samenspelen?
 • Hoe krijg ik mijn kinderen vanachter het scherm?
 • Laat ik te veel los? Of te weinig?
 • Wat doe ik als ze zich weer vervelen? …

We helpen je graag op weg.

Met bruikbare tips, boeiende inzichten, inspirerende verhalen, leuke ideeën, grotere trajecten… We creëren een speels en positief verhaal, en nemen daar jou en je kinderen graag in mee.

Facebookgroep
met speeltips en
tonnen inspiratie

 • Facebookgroep ‘speelideeën voor thuis’ 
  Speelidee? Gevonden! Onze Facebookgroep van en voor ouders. Boordevol uitgeteste speelideeën, als inspiratie voor kinderen en ouders. In 10 categorieën, waardoor je makkelijk kan zoeken. 

  Ontdek de inspirerende Facebookgroep

Online cursus
om jouw kleuter
zelfstandig en intens
te laten spelen

 • Online cursus ‘Mijn kleuter zelfstandiger laten spelen’
  Met deze cursus zet je jouw kleuter op weg naar meer zelfstandig en intens spelen. We maken de inhoud hapklaar en pakken het speels aan. Met realistische inzichten, uit het leven gegrepen.

  Je krijgt toegang tot meer dan 5 uur video, onderverdeeld in heldere modules, en een pak extra cursusmaterialen (oefeningen, artikels, live-sessies, een versterkende community met alle deelnemers…).

  We gaan stap voor stap voor een totale verandering, met impact op je kind en jezelf.

  Aan de slag met onze online cursus

Lezingen die je
blik verruimen en
waarin je de kracht
van het spelen
weer ontdekt

 • Lezingen voor ouders
  Overal in Vlaanderen geven we lezingen over de kracht en het belang van spelen. Helemaal op maat van ouders en grootouders. Verruim je blik, absorbeer de ideeën en vergroot het speelplezier van je (klein)kinderen.

  Woon je graag één van onze lezingen bij?
  Bekijk onze geplande lezingen

Ontvang onze speeltips in je mailbox

Wil je graag onze extra speeltips ontvangen, helemaal op maat van jou als (groot)ouder? Bezorg ons dan jouw e-mailadres. Wij nemen jou en je kinderen graag mee in ons verhaal en sturen jou boeiende inzichten, verrassende ideeën en speelinspiratie - met mondjesmaat! ;-)

Ontvang onze tips uniek voor (groot)ouders© 2020 Speelmakers CV - BTW BE 0689.927.742 - info@speelmakers.be - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Kom bij de Speelmakers-bende!

Vul je mailadres in en ontvang boeiend en speels nieuws van Speelmakers.