Meer inspiratie

Lezing ‘Help, ik verveel mij’

Overal in Vlaanderen houden we een warm pleidooi om kinderen gevarieerd, vrij en avontuurlijk te laten spelen. In samenwerking met de Gezinsbond en Huizen van het Kind inspireren we ouders, grootouders en iedereen die het horen wil. Bij jou op locatie of online in een webinar, alles kan. Lees hier wat de deelnemers ervan vonden!


Een greep uit de reacties na zo'n lezing

 • "Hartelijk dank voor deze interessante webinar. Mijn kinderen zijn al wat groot, maar de kleinkinderen zullen hun hartje op kunnen halen. Merci!"
 • "Bedankt! Het was super interessant! En zeker in deze tijden... ik werd met momenten emotioneel! Met mijn dochtertje van drie zit ik al 7 weken te spelen en ook op afstand toe te kijken naar haar spel. Een paar dingen die ik vanavond hoorde doe ik al met haar, om haar de mogelijkheid tot spel te geven. Maar na al die tijd is het soms op... Bedankt voor deze nieuwe ideeën!"
 • "Ik heb moeten huilen omdat ik zo moest denken aan hoe ik als kind zelf speelde, en hoe ik mijn dochter wil laten spelen :-)"
 • "Bedankt voor de inspiratie en het motiveren!"
 • "Wauw dit leek maar 5 minuten :) Super gedaan. Ik heb er veel aan gehad en ik maak morgen een poppenbedje in karton. En ik leg mijn gsm eens weg dan :) Dankjewel. Ik ben fan!"
 • "Ik heb er alweer zoveel zin in, jullie zijn telkens weer inspirerend, dankjewel!"
 • "Mijn eerste webbinar en direct verkocht! Tof om jullie nog eens te zien :-)"
 • "Mooie metafoor van de poortwachter. Ik moet echt op mijn tanden bijten als ik zie dat de kindjes al spelend van het huis een mesthoop maken ;)"
 • "Dankjewel! Deze week keek nog iemand wat scheef naar mijn kinderen in hun vuile kleding die in de plassen hadden gespeeld. Bedankt voor je erkenning!"
 • "Met dat "spelen als overlast" worstel ik in deze periode heel erg. Terwijl mijn kinderen aan het spelen zijn, moet ik werk gedaan krijgen. En dus hoor ik mezelf zeggen: "zijt ne keer wa stiller, mama is aan 't werken nu". Niet fijn."
 • "Ik wil ook SPEEL-tijd! Is dat ook een ouder-recht?"

Ook een lezing bijwonen of aanvragen?

Vertel me alles over lezingen!

 

Overal in Vlaanderen houden we een warm pleidooi om kinderen gevarieerd, vrij en avontuurlijk te laten spelen. In samenwerking met de Gezinsbond en Huizen van het Kind inspireren we ouders, grootouders en iedereen die het horen wil. Bij jou op locatie of online in een webinar, alles kan. Lees hier wat de deelnemers ervan vonden!


Een greep uit de reacties na zo'n lezing

 • "Hartelijk dank voor deze interessante webinar. Mijn kinderen zijn al wat groot, maar de kleinkinderen zullen hun hartje op kunnen halen. Merci!"
 • "Bedankt! Het was super interessant! En zeker in deze tijden... ik werd met momenten emotioneel! Met mijn dochtertje van drie zit ik al 7 weken te spelen en ook op afstand toe te kijken naar haar spel. Een paar dingen die ik vanavond hoorde doe ik al met haar, om haar de mogelijkheid tot spel te geven. Maar na al die tijd is het soms op... Bedankt voor deze nieuwe ideeën!"
 • "Ik heb moeten huilen omdat ik zo moest denken aan hoe ik als kind zelf speelde, en hoe ik mijn dochter wil laten spelen :-)"
 • "Bedankt voor de inspiratie en het motiveren!"
 • "Wauw dit leek maar 5 minuten :) Super gedaan. Ik heb er veel aan gehad en ik maak morgen een poppenbedje in karton. En ik leg mijn gsm eens weg dan :) Dankjewel. Ik ben fan!"
 • "Ik heb er alweer zoveel zin in, jullie zijn telkens weer inspirerend, dankjewel!"
 • "Mijn eerste webbinar en direct verkocht! Tof om jullie nog eens te zien :-)"
 • "Mooie metafoor van de poortwachter. Ik moet echt op mijn tanden bijten als ik zie dat de kindjes al spelend van het huis een mesthoop maken ;)"
 • "Dankjewel! Deze week keek nog iemand wat scheef naar mijn kinderen in hun vuile kleding die in de plassen hadden gespeeld. Bedankt voor je erkenning!"
 • "Met dat "spelen als overlast" worstel ik in deze periode heel erg. Terwijl mijn kinderen aan het spelen zijn, moet ik werk gedaan krijgen. En dus hoor ik mezelf zeggen: "zijt ne keer wa stiller, mama is aan 't werken nu". Niet fijn."
 • "Ik wil ook SPEEL-tijd! Is dat ook een ouder-recht?"

Ook een lezing bijwonen of aanvragen?

Vertel me alles over lezingen!

 
Laat je nog meer inspireren


© 2022 Speelmakers CV - BTW BE 0689.927.742 - info@speelmakers.be - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Kom bij de Speelmakers-bende!

Vul je mailadres in en ontvang boeiend en speels nieuws van Speelmakers.