Beter spelen bij je thuis

Thuis spelen. De basis van een onvergetelijke kindertijd. Danspasjes oefenen voor de spiegel, een kamp van doeken onder de tafel, armbandjes maken, fietsen in de buurt, een knikkerbaan van de trap, putten graven, gezelschapsspelletjes, rollen over de grond, zelf mopjes maken, een boek lezen in pyjama…

Klinkt heerlijk en simpel. En toch… Toch is het als (groot)ouder vaak een zoektocht.

Wij helpen je vooruit!

In onze online cursussen krijg je heel wat inzichten en tips om je (klein)kinderen rijk en gevarieerd te laten spelen. Ontdek ons aanbod hieronder.

Zo wordt #iedereenspeelmaker, ook jij!

Volg onze online cursussen

We geven je onze strafste tips - kort en krachtig. Met videolessen en concrete opdrachten kan je meteen aan de slag, op je eigen tempo. 

Ontdek deze themacursussen:

 • Meer plezier met leuker materiaal
 • Het spelen van je kind ondersteunen

Vertel me meer

 

Facebookgroep
met speelideeën en
tonnen inspiratie

 • Facebookgroep ‘speelideeën voor thuis’ 
  Speelidee? Gevonden! Onze Facebookgroep van en voor (groot)ouders. Boordevol uitgeteste speelideeën, als inspiratie voor kinderen en (groot)ouders. In 10 categorieën, waardoor je makkelijk kan zoeken. 

  Ontdek de inspirerende Facebookgroep

Lezingen die je
blik verruimen en
waarin je de kracht
van het spelen
weer ontdekt

 • Lezingen voor (groot)ouders
  Overal in Vlaanderen geven we lezingen over de kracht en het belang van spelen. Helemaal gericht op jou als ouder of grootouder. Verruim je blik, absorbeer de ideeën en vergroot het speelplezier van je (klein)kinderen.

  Woon je graag één van onze lezingen bij?
  Bekijk onze geplande lezingen

Ontvang onze
speeltips in
jouw mailbox

 • Speelse inspiratie op maat
  Wil je graag onze extra speeltips ontvangen, helemaal op maat van jou als (groot)ouder? Bezorg ons dan jouw e-mailadres. Wij nemen jou en je kinderen graag mee in ons verhaal en sturen jou boeiende inzichten, verrassende ideeën en speelinspiratie - met mondjesmaat! ;-)

  Ja, ik schrijf me in


© 2022 Speelmakers CV - BTW BE 0689.927.742 - info@speelmakers.be - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Kom bij de Speelmakers-bende!

Vul je mailadres in en ontvang boeiend en speels nieuws van Speelmakers.